Annons
Ap-Kul

Startsidan 200 apor Historier Zooaffären Ap-önskningar Matfrisk Crew
Maskeraden Gorillajour Tarzan Spela apa Svarta boken Länkar About

Chimpansen och gorillan

Ilsken apa

En gorilla och en chimpans som bor granne i skogen, träffar en dag på en gyllene groda vilket de tycker är en imponerande upptäckt och de blir ännu mer imponerade när grodan talar till dem.

Grodan förklarar att han väldigt sällan möter någon men när han gör det så ger han dem alltid sex önskningar vilket i det här fallet innebär att gorillan och chimpansen får tre önskningar var.

Gorillan önskar då att alla andra gorillor i skogen ska vara honor, vilket Grodan omedelbart uppfyller.

Chimpansen tänker ett tag och önskar sig sedan en rejäl störtkruka till hjälm. Och han sätter omedelbart på sig den efter att den dykt upp.

Gorillan förvånas över detta men fortsätter sedan med sin andra önskan. Han önskar att alla gorillor i de närliggande skogarna också ska vara honor.

Chimpansen önskar då att han ska få en motorcykel och när den dyker upp så hoppar han upp på den och börjar att varva med motorn.

Gorillan kan inte tro sina öron och påpekar för chimpansen att han nu har slösat bort två önskningar som han kunnat använda till något för sig själv.

Gorillan skakar på sitt huvud och gör sin sista önskan som är att alla andra gorillor i hela världen ska vara honor! Grodan svarar att alla andra gorillor i hela världen är nu honor.

De båda vänder sig nyfiket till chimpansen för att höra hans sista önskan. Chimpansen varvar upp sin motorcykel, tänker efter en sekund och säger:
-Jag önskar att gorillan är bög! och så rivstartar han och åker iväg på sin motorcykel så fort han någonsin kan!



Mejla sidan till en kompis.

© ap-kul


En del av web.tjosan